Vacature 2017

De Hooge Kamp zoekt voor de periode van juli tot november een ervaren tuinder die ons team wil komen versterken (± 22,8u)

De Hooge Kamp is een biologisch dynamisch bedrijf van ca. 9 ha, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Vanaf deze plek voorzien we ongeveer 700 klanten van hun wekelijkse groente, dit via groentepakketten in de regio en onze marktkraam op de biologische markt in Arnhem. Een groot deel van onze groente verbouwen wij zelf, het overige komt direct van collega-telers of via de groothandel. 3 ondernemers vormen de kern, met daarbij twee vaste medewerkers en als ‘leerbedrijf’ ook een aantal stagiaires per seizoen.

Jouw verbintenis?
Je wilt je met de plek verbinden en de tuin mee dragen. Je bent medeverantwoordelijk voor het telen van alle gewassen en de weg van deze naar groentepakket en markt. Dat betekent dat je meewerkt aan het zaaien, planten, schoffelen, verzorgen en oogsten van alle gewassen - met ook trekkerwerkzaamheden - en de verdere werkzaamheden die hieruit voortvloeien met o.a. pakket- en marktvoorbereiding. Kortom je steekt je handen graag flink uit de mouwen.

Wat vraagt deze verbintenis?

  • een opleiding in de biologische landbouw is een pré, maar met aantoonbare ervaring met het telen van groenten en ‘affiniteit met’ kun je zeker ook reageren;
  • in het bezit zijn van een rijbewijs voor het bezorgen of halen van groenten;
  • je neemt verantwoordelijkheid en je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken;
  • enige technische kennis of inzicht is gewenst aangezien er met diverse machines wordt gewerkt;
  • een enthousiaste, leergierige en open basishouding.

Wat levert deze verbintenis?
We bieden afwisselend werk in de fijne en grove tuinbouw in een ‘jong en geïnspireerd’ team. Een plek waar jij je kennis verder kunt verbreden en verdiepen. De bijbehorende vergoeding ligt op het niveau van het minimumloon. Mogelijkheid voor incidentele overnachtingen aanwezig.

Interesse?
Voor vragen en sollicitaties neem je contact op met Reni ter Wal (info@hoogekamp.nl).