Zonnevangen

Voldoende deelname om nog meer zon te vangen

Beste klanten en betrokkenen,

Om in onze behoefte aan elektriciteit te voorzien hebben we de mogelijkheid om op het dak van onze nieuwe werkschuur zonnecellen neer te leggen. Groente is natuurlijk het schoolvoorbeeld van zonnevangen, maar deze variant van zonnevangen lijkt ons ook aantrekkelijk!

De ruime opvolging van ons verzoek om hier door de aanschaf van zonnedelen aan deel te nemen stelt ons in staat de 75 benodigde panelen aan te schaffen! Dank voor deze bijzondere deelname aan ons bedrijf. Een bedrijf wat alle deelnemers aan pakket of markt mogelijk maken, allen dank!

De nieuwe werkschuur bouwen we om onze groente beter en goedkoper te koelen en als mens een beter werkklimaat te hebben. Zomers minder hitte en in de winter minder kou. In een groot deel van de kosten kunnen we voorzien. Voor de € 20.000 nodig voor de zonnecellen hebben we deelnemers gezocht. Als deelnemer help je dit deel te financieren door zonnedelen van ons te kopen. Een zonnedeel kost € 50 en je krijgt er na 6 jaar € 60 voor terug, zie ook: www.hoogekamp.nl/zonnedelen. De inschrijving is gesloten.

Nogmaals dank voor jullie belangstelling!

De Hooge Kamp

Roel Boots, Reni ter Wal, Saco Bekius