Zonnevangen

Neem deel om nog meer zon te vangen

Beste klanten en betrokkenen,

Om in onze behoefte aan elektriciteit te voorzien hebben we de mogelijkheid om op het dak van onze nieuwe werkschuur zonnecellen neer te leggen. Groente is natuurlijk het schoolvoorbeeld van zonnevangen, maar deze variant van zonnevangen lijkt ons ook aantrekkelijk!

Dit is een verzoek om deel te nemen en ook dit zonnevangen mogelijk te maken. Deelnemers hebben tot nu toe 40 (van de 75) zonnecellen bijgedragen!

De nieuwe werkschuur bouwen we om onze groente beter en goedkoper te koelen en als mens een beter werkklimaat te hebben. Zomers minder hitte en in de winter minder kou. In een groot deel van de kosten kunnen we voorzien. Voor de € 20.000 nodig voor de zonnecellen zoeken we deelnemers. Als deelnemer help je dit deel te financieren door zonnedelen van ons te kopen. Een zonnedeel kost € 50 en je krijgt er na 6 jaar € 60 voor terug, zie ook: www.hoogekamp.nl/zonnedelen. De inschrijving start je door een mail met je adresgegevens en het aantal gewenste delen, te sturen aan zonnedelen@hoogekamp.nl.

Wij zien uit naar jullie belangstelling!

De Hooge Kamp

Roel Boots, Reni ter Wal, Saco Bekius