2019-26

Kerkuilen ringen

Kerkuilen ringen, tropenrooster, beregeningsschema…een diverse week.

Met als start een bijzonder moment. In onze kerkuilen kast zijn vier jonge kerkuilen groot geworden en konden geringd worden door Hans Vlottes. In een gezellig samenzijn met vlierbloesem limonade hebben wij ons allen verwonderd over deze bijzondere vogels en de kans om ze van zo dichtbij te zien (zelfs vast te houden). Iedereen heeft genoten.

Verder deze week volop versterking op de tuin met alle werkzaamheden. Een groep managers waren op zoek naar een werkplek om de handen uit de mouwen te steken naast de mogelijkheid van een gezellig samenzijn. Drie bedden gezaaide bieten zijn door hun gewied, erg welkom. De middag is het resterende bed nog geschoond door onszelf zodat de dag erop hier de beregening ook uitgelegd kon worden. Daarnaast deze ook versterking van Anneke die in ons marktteam in arnhem werkzaam is, met ook versterking uit de familie/vriendenkring. Dankbaar hiervoor!

Donderdagavond uitlevering van de pakketten tussen 18-21u. De pakketten kunnen van vrijdagmorgen vroeg opgehaald worden (of bij uitzondering al op de donderdagavond) - een (voorlopig) laatste ronde door onze trouwe pakketbezorgster Bianca. Het stokje wordt overgenomen maar deze vrijdag nog een gat in de planning. Op de tuin houden wij zo een volwaardig team met de aandacht en tijd voor de verzorging/beregening van de gewassen.

- Reni -

Pakket inhoud

Deze week
groente Tuinboon - Andijvie - Spitskool - Courgette - Peterselie - Eikenbladsla groen
fruit Appel Elise - Meloen galia - Perzik
combi Tuinboon - Paksoi Shanghai - Spitskool - Courgette - Peterselie - Eikenbladsla groen (IJsbergsla combi klein) - Appel Elise - Meloen galia
Verwacht
groente Tuinboon - Prei nieuwe oogst - (Bos)biet/(bos)peen - Komkommer? - Krop sla
fruit Appel Evelina - Watermeloen - Kruisbes