2020-44

Stralen!

Deze week een romanesco bloemkool in het pakket… genoten is er al enige weken op rij met de oogst in het klein en in zonneschijn. Nu was het overgrote deel oogstbaar en genoeg voor alle pakketten. De koudere temperaturen zorgen voor een extra volle smaak. Geniet in smaak en schoonheid van dit kunstwerk onder de groenten ;-)

Deze week een receptenbundel van Odin bijgevoegd in de pakketten/tassen met voor de groentepakketten ook nog een herfstmagazine erbij (ondanks een 2e druk waren er niet genoeg van deze laatste voor ook alle combi-pakketten - gelukkig ook online in te zien en te lezen odin>actueel>nieuws>herfstmagazine). Veel lees en kookplezier!

Ook op de marktkraam liggen van beiden enkele exemplaren, daarnaast zijn de bijbehorende recepten ook terug te vinden op de recepten pagina van odin: chinese koolpakketjes gevuld met paddestoelen, vegan perentaart, wortellinzensoep, chioggia bietensalade met druiven.

Om toerbeurt geniet het tuinteam nu ook van vakantie of vrije dagen, heerlijk even 'uitwaaien en loslaten' wat zo past bij dit seizoen.

- Reni -

Romanesco oogst

Pakket inhoud

Deze week
groenteChinese kool (HK), Wortelpeterselie (NL), Peen (HK), Romansco (HK), Paprika rood (NL), Sjalot (HK)
mand volSavooie kool (HK), Courgette (ES), Pompoen butternut (HK), Bospeen (HK), Groenselderij (HK), Spinazie (HK), Little gem (NL)
fruitAppel Santana (NL), Peer Concorde (NL), Kakifruit (ES)
Verwacht
groenteWitte kool (HK), (Lange) rode biet (HK), Prei (HK), Butternut pompoen (HK), Snijboon (NL?)
mand volSnijboon (NL?), Rode kool (HK), Kleurenpeen (NL), Gele paprika (NL), Romanesco bloemkool (HK), Knolvenkel (HK), Raddichio sla (HK), Sla mix/veldsla
fruitAppel Santana (NL), Banaan (PE), Clementines (ES)