Contact gegevens

Adres, telefoon, e-mail

De Hooge Kamp
Broeklanderweg 77
Beemte Broekland
voice mail: 055 - 323 1809
email: info@hoogekamp.nl

Mutaties op maandagavond aangemeld worden diezelfde week verwerkt.

Route beschrijving

De Hooge Kamp ligt ten noord-oosten van Apeldoorn.

Wij zijn moeilijk per openbaarvervoer te bereiken. De dichtsbijzijnde bushalte vraagt een wandeling van ruim een half uur...

Voor fietsers zijn het apeldoornskanaal (ten noorden van Apeldoorn) en de snelweg (A50) belangrijke oriƫntatie punten. Volg vanaf de weg langs het kanaal de broeklanderweg of de beemterweg. Als je op de beemterweg rijdt, ga dan voor manege pothoven links. In beide gevallen steek je op een gegeven moment de A50 over. Er staat een bord bij het steenslag pad wat naar de Hooge Kamp leidt. Rij dat helemaal uit.

Voor de automobilist is afslag Apeldoorn Noord van de A50 een belangrijk punt. Ga vandaar richting Apeldoorn. Neem bij het eerste stoplicht de rechterafslag richting Beemte. Ga voor het kanaal rechts. Volg het kanaal tot het dorp Beemte in zicht komt, sla af en vervolg de weg tot voor manage pothoven. Hierbij steek je de A50 nog een keer over. Ga daar links. Al snel komt het pad met het bord wat onze naam draagt.

Ook is ons bedrijf te bereiken via het Avervoorderpad. Ga naar het startpunt en loop het pad in de richting van de voetbalvelden. De tuinen direct na de voetbalvelden zijn de Hooge Kamp.

Op de kaart


Grotere kaart weergeven

Mee doen op de website

Het is ook mogelijk om actief deel te nemen aan deze website. Je krijgt dan een naam en een wachtwoord om hieronder in te loggen. Het biedt je de volgende mogelijkheden:

  • toevoegen van recepten;
  • direct bij de inhoud toevoegen van suggesties tot verbetering.

Het Hooge Kamp team voert de eindredactie over je bijdragen. De mogelijkheid om bij ons op de site een blog te openen, waar je als het ware een dagboek rond een bepaald thema bij kunt houden, hebben we nog in overweging.