Hoe het werkt

Onze groenten haalt u niet in een winkel, maar bij een afhaaladres. Dit is doorgaans bij een woonadres. Mensen die ons een warm hart toedragen en zo hun steentje bij willen dragen aan de Hooge Kamp.

De groenten worden daar wekelijks op een afgesproken plaats neergezet. Voor Apeldoorn is dit op vrijdagochtend en voor Arnhem op zaterdagochtend. Ieder afhaaladres heeft haar eigen situatie. Het is voor de mensen daar heel plezierig dat u zich even voorstelt als u de eerste keer groente haalt. U bent daar een beetje te gast.

De groente wordt aangekondigd met een meelever per e-mail. Een briefje met verhalen over de groenten, de wijze van bereiden en wisselende recepten als steuntje of inspiratiebron. En een wekelijks bericht van ons bedrijf. Hierin vermelden wij de herkomst van de producten en staan praktische mededelingen rondom de abonnementen. Daarnaast is deze gevuld met wetenswaardigheden rond het werken op de tuinderij.

Naast de groente of het fruit is er nog een belangrijk punt, de afstreeplijst. Op de afstreeplijst staat uw naam, met daaronder de spullen die voor u zijn gebracht. Neemt u alstublieft het goede mee, en zet een teken op de lijst dat u bent geweest. Dat is handig als er spullen blijven liggen.

Dan is het zo ver dat u uw spullen mee kunt nemen. Gebruikt u daarvoor alstublieft uw eigen spullen. De groene kisten kosten veel geld en hebben wij hard nodig om u van groente te voorzien. Mocht er iets niet kloppen dan is ons verzoek daarover een e-mail te sturen (info@hoogekamp.nl) of met het bedrijf te bellen (055-323 1809). Het antwoordapparaat wordt na de bezorgronde geregeld afgeluisterd. Meestal lukt het ons om in dat weekend de fout te herstellen, anders doen we dat bij de volgende levering.