Meer pakketten!

Om jullie de komende maanden van onze groente en fruit te voorzien, hebben we besloten onze groente- en fruitpakketten uit te breiden. Veel van jullie komen we wekelijks op onze kraam in Arnhem tegen. Onze ervaring is dat het daar moeilijk is de nodige afstand te bewaren. Een pakket leveren we op een afhaaladres bij jou in de buurt of op de markt. Daarbij kunnen we beter afstand houden. Zo houden we elkaar gezond en kan ieder zijn rol blijven vervullen. Wij richten ons op de verzorging van de teelt voor de oogst van ‘morgen’.

Zo brengen we de drukte bij de marktkraam terug.

Voor de klanten die nu al een pakket bij ons hebben en hun afhaaladressen verandert er niets. De pakket inhoud voor komende week staat in de meelever op de website.

Op 28 maart staan we niet op de markt in Arnhem, 4 april zijn we er wel en voldoen we aan de richtlijnen die dan gelden. Nieuws over onze marktkraam op de zaterdagmarkt vind je op www.hoogekamp.nl/markten.

Deze week (13) is er geen levering van het groente pakket.

De meelever met een mooie foto reportage staat op www.hoogekamp.nl.

Met jullie hulp meer afstand bewaren

Je kunt een pakket bestellen

Zo’n pakket kan op jouw naam bij een afhaaladres of op de markt geleverd worden. Bij de samenstelling van het aanbod hanteren we dezelfde prijzen voor de producten als aan de marktkraam. Je rekent het pakket af voordat je het afhaalt. De volgende week kun je weer een bestelling doen. Maar dat is niet verplicht.

Je kunt een afhaaladres van pakketten zijn

Nadat de pakketten zijn ingepakt, gaan ze de bus in. De chauffeur rijdt de bus langs de afhaaladressen. Dat zijn adressen van klanten, die plaats hebben om de pakketten tijdelijk te stallen. Zodat een tiental andere klanten hun pakket daar af kunnen halen. Zo hoeft de chauffeur veel minder vaak te stoppen.

Het aanbod

Onze pakketten worden gevarieerd samengesteld - daar hebben we al 30 jaar ervaring mee. Nieuw is een ‘mand vol’ - gevuld met wat veelvuldig door een groot aantal marktklanten wordt gekocht bij ons, met meer verschillende groentesoorten.

Combi

Dit is een pakket met groente en fruit ter waarde van € 12. Volgende week leveren we: kleurenpeen, witlof of prei, spitskool, bos raapsteel, wortelpeterselie, appel topaz en sinaasappel navelina.

Mand vol

Dit is een pakket met groente ter waarde van € 20. Volgende week leveren we: kleurenpeen, witlof, prei, spitskool, zuurkool (evt bos raapsteel), komkommer, courgette, kastanjechampignons en groenselderij.

Fruit royaal

Dit is een pakket met alleen fruit ter waarde van € 10. Volgende week leveren we: appel topaz - sinaasappel navelina - kiwi.

Aardappelen

Een zak met 2,5 kg aardappelen. De prijs is €4,75. Keuze uit kruimig of vastkokend type.

Uien

Een zak met 1,5 kg uien. De prijs is €2,50.

Het aanbod past niet bij mij

Wij gaan ervan uit dat we doorgaan op de markt. Je kunt je groente en fruit daar zelf uitzoeken. Wanneer dat voor jou niet mogelijk is stuur je jouw vraag naar info@hoogekamp.nl. We kijken dan wat we voor jou kunnen doen.

Kom in actie

Ik wil klant worden

Stuur een mail naar pakket@hoogekamp.nl. Je krijgt dan een mail terug met de vraag om jouw keuze uit het aanbod op de voor jou ingerichte pagina op onze website in te vullen. Die pagina kun je opslaan en bestellen. Opslaan gebruik je wanneer je het nog niet zeker weet, maar wat je hebt ingevuld niet kwijt wilt raken. Je kunt dan later weer naar jouw pagina gaan. Met de knop bestellen maak jij je de bestelling definitief. Daarna volgen berichten over de betaling en het voor jou geselecteerde afhaaladres. We leveren op de vrijdag (omgeving Apeldoorn) of zaterdag (omgeving Arnhem) volgend op je bestelling. Je telefoonnummer delen we met de bewoners van het afhaaladres.

Ik wil afhaaladres zijn

Stuur een mail naar info@hoogekamp.nl, met als onderwerp “Ik wil afhaaladres zijn”. Stuur een fotootje van de plek waar je denkt dat ongeveer 15 grote papierentassen beschut kunnen staan. Vermeld daarbij in elk geval: naam, adres, telefoonnummer. Mocht je al een groep klanten kennen? Bedenk een naam voor de groep. Ieder kan zijn eigen bestelling doen en daarbij de naam van de groep vermelden. Dan zoeken wij de boel bij elkaar en koppelen we dat terug. Wij stoppen rond Arnhem, Apeldoorn, Vaassen, Epe en Heerde bij 12x combi, 6x mand vol of een andere groepsbestelling van rond de € 120.

Ik wil actief klanten werven

Door ons bericht te delen kan je andere geïnteresseerden bereiken en met ons als bedrijf en met biologische groente en fruit laten kennis maken.

Geen antwoord

Wij gaan onze mailtjes trouw beantwoorden. Ook kijken we geregeld in de spam-box, of er misschien toch iemand achter de mazen van het net is blijven hangen. Onze mail-etiquette is: “Een mail is pas gelezen wanneer deze beantwoord is”. Kijk zelf ook even in je spam-box wanneer je denkt te lang niets te horen. En zorg bij de betaling dat je het factuurkenmerk duidelijk vermeld.

Ik wil niet mailen

Je kunt ook bellen. Iedere dag houden we tussen 11:00 en 12:00 en tussen 19:00 en 20:00 telefonisch spreekuur (055-3231809). Als jullie alleen bellen wanneer het niet anders kan, krijg je vast direct iemand aan de lijn.