Onze nieuwe website

Beste mensen,

welkom op onze vernieuwde website. De belofte dat we eens de mogelijkheid zouden gaan bieden om de inhoud van het pakket van deze week via deze weg kenbaar te maken is ingewonnen!

De oranje balk werkt net als vroeger. De informatie over onze pakketten en de markten is geactualiseerd. Daar gaan we mee door. Onder deze week komt iedere week de meelever te staan. Ook ziet u onderstreept de groenten die deze week in ons pakket zitten. Dit zijn links naar de informatie die we over die groente hebben. Die vullen we zo stap voor stap aan.

De fotobalk ververst zich bij vrijwel iedere klik, ook hier zullen regelmatig nieuwe beelden verschijnen. Met het seizoen mee?

Mocht je een recept zoeken van iets wat niet in het pakket zit: geef de naam aan in het zoekveld, wie weet hebben we iets! Of zoek in de lijsten die er onder staan.

Onder contact een uitnodigig om mee te werken aan de inhoud van deze site. Dat kan zonder dat je hier veel kennis voor nodig hebt gewoon vanuit huis. Laat maar horen.

Wat je hier ziet is tot stand gekomen met de hulp van één van onze vaste markt klanten, Erik Stielstra. Veel dank aan hem!