Frank van Wijngaarden (2013 - 2016)

Mijn naam is Frank van Wijngaarden. Na mijn studie Technische Informatica in Enschede werkte ik in de IT. Maar al heel lang kriebelde het dat ik 'iets' met eten en drinken wilde gaan doen. In 2010 besloot ik dat te gaan onderzoeken. Het werd een keuze tussen 'de keuken' of 'de landbouw'.

In het najaar bezocht ik de open dag van de Hooge Kamp. Na een uitgebreide rondleiding van Reni vroeg ik haar of ik, naast mijn werk in de IT, een dag in de week mocht komen snuffelen. Na een paar maanden was wel duidelijk dat ik hier meer van wilde, en schreef ik mij in voor de 2-jarige deeltijdopleiding BD-Landbouw aan de Warmonderhof. Op dat moment werd de Hooge kamp mijn officiële stagebedrijf en ging ik in de IT terug naar 2 dagen per week. Tegen het einde van mijn stage vroegen Roel en Reni mij of ik wilde toetreden tot de Hooge Kamp. In de zomer van 2013 werd ik een van de vennoten van de Hooge Kamp.

Naast het werk op het land vind ik vooral het directe klantcontact op de markt erg leuk. Ik sta iedere donderdag in Apeldoorn en 1x per maand op zaterdag in Arnhem op de markt. Mijn keuze voor de landbouw komt op de markt samen met mijn liefde voor de mooie producten en daar iets lekkers van maken in de keuken.

Frank van Wijngaarden (geboren 1973)