Laat u verrassen

Onze pakketten bezorgen wij bij onze afhaaladressen, een klant bij jou in de buurt die hier de gastvrijheid voor biedt. Op vrijdag bezorgen we in de omgeving van Apeldoorn en op zaterdag in de omgeving van Arnhem.

Om te bestellen stuur je een mail naar pakket@hoogekamp.nl. Wij sturen dan zo snel mogelijk het adres van jouw bestelpagina op onze website. In twee stappen maak je daar je bestelling klaar. Daarna krijg je van ons de rekening en bereiden wij de levering voor. Op donderdagavond krijg je de laatste informatie over jouw bestelling.

Zorgen voor het dagelijks maal wordt een genot met het groenteabonnement van de Hooge Kamp. Laat u daarom wekelijks verrassen door de Hooge Kamp, met (h)eerlijke verse groenten uit uw eigen omgeving. Voor een vast bedrag per maand haalt u uw kraak verse pakket elke week af bij een afhaaladres bij u in de buurt.

Kijk hier voor de actuele inhoud. Afhankelijk van het seizoen en het aanbod kunnen hier tot op de woensdag nog wijzigingen in plaats vinden. Als klant krijg je woensdag of donderdagochtend vroeg een bericht met de inhoud van het pakket wat die week voor je klaar staat.