Straatwerk

Wat een diverse weken op het erf en land. Zomerdrukte met maaien, wiersen, rapen en opnieuw een mestgift op de grasklaverpercelen de afgelopen weken.

Vorige week de afronding van de schuur - nieuw onderkomen van onze machines en tractoren. Met als puntje op de I het weghalen van de tijdelijke verbindingsvloer door aannemer Gertie van de Beek samen met zijn kleinzoon afgelopen zaterdag. Het resultaat mag er zijn - met met schitterend uitzicht over de tuin.

Deze week geronk van kraan, machines en afvoer van grond & aanvoer van brekerszand voor het straatwerk rondom de schuren; achter de werkschuur en voor en in de nieuwe schuur. Onder leiding van Henk van Grondverzet Weijers van de Steeg is een diverse en wisselende ploeg werkzaam geweest. En een werk is er verzet. Vrijdag met uitloop van maandag volgt nu nog de laatste hand aan de afronding.

Onderwijl gaat bij ons de oogst volop door - de tomaten kleuren steeds roder, de bonenplanten groeien de stokken uit en zitten volop in productie en de eerste banen aardappelen zijn gerooid.

De bloementuin laat nu steeds meer kleur zien - zeker nu Karin en ik lang niet alles meer weg geoogst krijgen. De diversiteit wordt groter en groter, wat een feest om hier boeketten uit samen te stellen!

De website is nu ook een link rijker met bloemen (ook boeketten op bestelling mogelijk 😉)

- Reni -

Straatwerk verbindt oude en

nieuwe schuur

Pakket inhoud

Deze week
groenteChinese kool (HK), Bonen (HK), Tomaat cocktail ? (HK), Courgette assorti (HK), Eikeblasla groen, Peen ? (HK)
mand volKoolrabi (HK), Spekboon (HK), Courgette geel/bol (HK), Spitskool (HK), Knolvenkel (HK), Sla mix (HK), Tomaat cherry (HK)
fruitAppel Royal Gala (HK), Perzikken (ES), Blauwe bes (NL)
Verwacht
groentePrei - knolvenkel - Spitskool - Snijboon - Tomaat Cocktail - Eikenblad sla rood
mand volGele biet - Palmkool - Cobraboon - Paksoi ? - Tomaat assorti - Komkommer - Litttle gem - Sla mix
aanvulling combiAppel Royal Gala - Pruim

Rooiseizoen aardappelen geopend en bonen pluk met versterking Eline!

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief.

biodyn logo
biodyn logo
bdgrondbeheer logo
Logo