Stagiaire biologisch-dynamische tuinderij
de Hooge Kamp

Een (deel van een) seizoen meedraaien op deze biologisch-dynamische tuinderij tussen Apeldoorn en Deventer? Dit kan! Over de plek: 4 ha fijne en grove groenteteelt met een goede mechanisatie, 500 m2 rolkas + 3 ha grasklaver - het geheel omgeven door houtwallen. De ruim 60 groentegewassen vinden via de biologische markt in Arnhem, eigen groentepakketten en leveringen aan winkels in de regio hun weg naar de klant.

Jaarrond

Graag bieden wij jaarrond leerplekken aan. Slaap- en verblijfsgelegenheid is aanwezig op het bedrijf zelf. Wij zijn een jong en gemotiveerd team - een kern van drie ondernemers met twee medewerkers, aangevuld op de tuin met vrijwilligers en als ‘leerbedrijf’ veelal 1 of 2 stagiaires per seizoen.

Eigen leerdoelen

Er is volop ruimte om door de handen uit de mouwen te trekken genoeg te leren op verscheidene vlakken, met aansluiting bij eigen leerdoelen. Elk seizoen kenmerkt zich door zijn eigen accenten; de diversiteit aan teelt en afzet maakt echter dat jaarrond de dagen veelzijdig zijn en instroom op elk moment mogelijk is. Wij zijn aangesloten bij SBB en daarmee een erkend leerbedrijf (voor beroepsonderwijs bedrijfsleven).

Iets voor jou?

Wil je onderzoeken of de (biologische) landbouw iets voor jou is (ivm een evt switch in werk); overweeg je de (deeltijd) opleiding Biologische landbouw op Aeres Warmonderhof te volgen en wil je al een dosis praktijkervaring op doen, neem gerust contact op om de mogelijkheden hierin te verkennen. Je kunt via een meewerkdag(deel) wederzijds kennismaken met ons, het bedrijf en sfeer komen proeven!

Voor vragen en/of aanmeldingen neem je contact op met Reni ter Wal.
Stuur een email naar: info@hoogekamp.nl met motivatie en CV.
Bellen kan ook naar Reni: 06-50296729

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief.

biodyn logo
biodyn logo
bdgrondbeheer logo
Logo