Ervaren tuinder/allround medewerker
biologisch-dynamische tuinderij de Hooge Kamp

De Hooge Kamp zoekt een ervaren tuinder die ons team wil komen versterken (voor geheel 2022, met evt al instroom in december 2021 - ± drie tot vier dagen, mogelijkheid tot verlenging)

De Hooge Kamp is een biologisch dynamisch bedrijf gelegen tussen Apeldoorn en Deventer; in totaal 9 ha groot waarvan 4 ha fijne en grove groenteteelt is met een goede mechanisatie; daarnaast 500 m2 rolkas en 3 ha grasklaver - het geheel omgeven door houtwallen. Vanaf deze plek voorzien we ongeveer 650 klanten van hun wekelijkse groente, dit via groentepakketten in de regio en onze marktkraam op de biologische markt in Arnhem. Ook zijn onze groente te vinden bij een aantal winkels in de regio. Een groot deel verbouwen wij zelf, het overige komt direct van collega-telers of via de groothandel. 3 ondernemers vormen de kern, met daarbij twee vaste medewerkers (waarvan 1 vacant) en als ‘leerbedrijf’ ook stagiaires per seizoen.

Jouw verbintenis?

Je wilt je met de plek verbinden en de tuin mee dragen. Je bent medeverantwoordelijk voor het telen van alle gewassen en de weg van deze naar groentepakket, markt en winkel. Dat betekent dat je meewerkt aan het zaaien, planten, schoffelen, verzorgen en oogsten van alle gewassen. De trekker werkzaamheden behoren hier ook toe, wanneer vaardig hierin. En dan al het werk om het gewas interessant voor de klant te maken, zoals het inpakken van de pakketten, het klaar maken van de bestellingen en de voorbereiding van de markt. Kortom je steekt je handen graag flink uit de mouwen. Op zaterdag komt daar de ‘oogst’ van klantcontact bij op onze markt in Arnhem.

Wat vraagt deze verbintenis?

Wat levert deze verbintenis?

We bieden afwisselend werk in de fijne en grove tuinbouw in een ‘gedreven en geïnspireerd’ team. Een plek waar jij je kennis verder kunt verbreden en verdiepen. De bijbehorende vergoeding ligt op het niveau van het minimumloon. Mogelijkheid voor incidentele overnachtingen is aanwezig.

Deze plek is ook voor de toekomst (seizoen 2023 en verder) beschikbaar - een verlenging behoort daarmee tot de mogelijkheden.

Interesse?

Voor vragen en sollicitaties neem je contact op met Reni ter Wal.
Stuur een email naar: info@hoogekamp.nl met motivatie en CV.
Bellen kan ook naar Reni: 06-50296729

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief.

biodyn logo
biodyn logo
bdgrondbeheer logo
Logo