Wandel(w)eten

We kijken terug op een een geslaagde avond van de 2e editie Wandel(w)eten. Dit proeft en smaakt naar meer - binnenkort volgen nieuwe data 😉

Op de tuin groeit het door - we bevinden ons tussen tomatenrood, komkommer en bonengroen én binnenkort ook tussen suikermaisgeel. Deze vruchtgewassen staan er allen mans/vrouwhoog bij, zelfs hoger en wanen ons dan even een wereld heel ver weg…

en tussendoor kunnen we een plons nemen in het blader-pompoenen-veld, en wanen ons in koelte en vocht welke beiden nu ver te zoeken zijn 😉

Een kort bericht dit keer met het werk wat roept op allerlei plekken.

- Reni -

Verzamelen - opsomming van alle gebruikte groenten in het menu door Mechteld & Sarai - aan tafel

Pakket inhoud

Deze week
fruitAppel Cripps Pink (AR), Peer Packham (AR), Blauwe bes (NL)
groente Cobraboon (HK), Spitskool (HK), Palmkool (HK), Courgette (HK), Paksoi Shanghai (HK), Courgette varia (HK), Komkommer (HK), Snijboon (HK)
mand volKoolrabi (HK), Courgette varia (HK), Snijboon (HK), Waspeen (NL), Komkommer (HK), Slamix (HK), Cocktail tomaat (HK), Broccoli (HK)
Verwacht
fruitAppel Cripps Pink (AR), Pruimen (NL), Galia meloen (ES)
groente Prei (HK), Chinese kool (HK), Cobraboon (HK), Tomaat cocktail (HK), Eikebladsla groen (HK), Koolrabi (HK)
mand volKnolvenkel (HK), Stengelui (HK), Bosbiet rood (HK), Suikermais ? (HK), Groenselderij (HK), Little gem (HK), Cherry mix (HK)
(HK): herkomst de Hooge Kamp

op rondleiding - avondlicht - ruiken aan de kunstmatige uienbloem - wiinterprei veld - koffie, thee en ‘toe’

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief.

biodyn logo
biodyn logo
bdgrondbeheer logo
Logo