Wandel(w)eten
We kijken terug op een een geslaagde avond van de 2e editie Wandel(w)eten. Dit proeft en smaakt naar meer - binnenkort volgen nieuwe data 😉
Op de tuin groeit het door - we bevinden ons tussen tomatenrood, komkommer en bonengroen én binnenkort ook tussen suikermaisgeel. Deze vruchtgewassen staan er allen mans/vrouwhoog bij, zelfs hoger en wanen ons dan even een wereld heel ver weg…
en tussendoor kunnen we een plons nemen in het blader-pompoenen-veld, en wanen ons in koelte en vocht welke beiden nu ver te zoeken zijn 😉
Een kort bericht dit keer met het werk wat roept op allerlei plekken.
- Reni -
Verzamelen - opsomming van alle gebruikte groenten in het menu door Mechteld & Sarai - aan tafel
Pakket inhoud
Deze week | |
fruit | Appel Cripps Pink (AR), Peer Packham (AR), Blauwe bes (NL) |
groente | Cobraboon (HK), Spitskool (HK), Palmkool (HK), Courgette (HK), Paksoi Shanghai (HK), Courgette varia (HK), Komkommer (HK), Snijboon (HK) |
mand vol | Koolrabi (HK), Courgette varia (HK), Snijboon (HK), Waspeen (NL), Komkommer (HK), Slamix (HK), Cocktail tomaat (HK), Broccoli (HK) |
Verwacht | |
fruit | Appel Cripps Pink (AR), Pruimen (NL), Galia meloen (ES) |
groente | Prei (HK), Chinese kool (HK), Cobraboon (HK), Tomaat cocktail (HK), Eikebladsla groen (HK), Koolrabi (HK) |
mand vol | Knolvenkel (HK), Stengelui (HK), Bosbiet rood (HK), Suikermais ? (HK), Groenselderij (HK), Little gem (HK), Cherry mix (HK) |
op rondleiding - avondlicht - ruiken aan de kunstmatige uienbloem - wiinterprei veld - koffie, thee en ‘toe’