Ook een pakket voor jou?

Onze pakketten bezorgen wij bij onze afhaaladressen, een klant bij jou in de buurt die hier de gastvrijheid voor biedt. Op vrijdag bezorgen we in de omgeving van Apeldoorn en op zaterdag in de omgeving van Arnhem.

Zorgen voor het dagelijks maal wordt een genot met het groenteabonnement van de Hooge Kamp. Laat u daarom wekelijks verrassen door de Hooge Kamp, met (h)eerlijke verse groenten uit uw eigen omgeving. Voor een vast bedrag per maand haalt u uw kraak verse pakket elke week af bij een afhaaladres bij u in de buurt.

Kijk hier voor de actuele inhoud. Afhankelijk van het seizoen en het aanbod kunnen hier tot op de woensdag nog wijzigingen in plaats vinden. Als klant krijg je woensdag of donderdagochtend vroeg een bericht met de inhoud van het pakket wat die week voor je klaar staat.

Pakketten en hun prijs

Prijzen per pakket:

Groente

In een groentepakket zitten 5 of 6 verschillende groenten, inspirerende recepten en wetens- waardigheden rondom het werk op de tuinderij. De loso e achter de inhoud van de pak- ketten is dat met de groenten voor een goed deel van de week de borden bij onze klanten gevuld kunnen worden. Het pakket bestaat daarom uit drie hoofdgroenten, een of twee bijgroenten en een bladgewas. Wekelijks wordt voor U een gevarieerd pakket samengesteld met de groenten van het seizoen.

Groente heeft een prijs van € 11,00 en bevat elke week drie hoofdgroenten, een of twee bijgroenten en een bladgewas.
Groente royaal heeft een prijs van € 15,00 en bevat elke week drie hoofdgroenten, een of twee bijgroenten en een bladgewas.
Voorbeelden:
VoorjaarZomer/herfstWinter
1 stuk paksoi400 gr snijboon500 gr witlof
750 gr rode biet800 gr prei800 gr winterpeen
120 gr peulen250 gr tomaat1 bloemkool
1 kg tuinboon + bonenkruid2 stuks suikermais1 pompoen (600 gr)
1 krop sla1 courgette1 knolselderij (1000 gr)
1 bosknoflook1 krop eikenbladsla rood150 gr winterpostelein
Voorjaar royaalZomer/herfst royaalWinter royaal
2 stuk paksoi600 gr snijboon800 gr witlof
1000 gr rode biet1100 gr prei1200 gr winterpeen
150 gr peulen500 gr tomaat1 bloemkool groot
1,5 kg tuinboon + bonenkruid4 stuks suikermais1 pompoen (1000 gr)
2 kroppen sla2 courgettes1 knolselderij (1400 gr)
1 bosui - grote bundel2 kroppen sla300 gr winterpostelein

Fruit

Appels, peren, bananen & sinaasappels zijn de basis fruitsoorten. Deze worden afgewisseld met kiwi’s, grapefruits, mandarijnen, citroenen en de meer seizoensgebonden soorten zoals druiven, pruimen, meloenen & klein fruit.

Het fruit betrekken wij van collega-telers. De Warmonderhofboomgaard levert ons het jaar rond appels en peren van Nederlandse bodem, in de zomer aangevuld met zacht fruit als kruisbes, witte & rode bes en blauwe bes. Het citrusfruit en warmteminnende fruitsoorten als druiven en meloen, maar ook nec- tarine, kiwi en banaan komen van buiten onze landsgrenzen; dit fruit betrekken wij via biologische groothandel Odin/Estafette.

Fruit heeft een prijs van € 8,00 en bevat elke week drie soorten fruit.
Fruit Nederlands heeft een prijs van € 9,00 en bevat twee of drie soorten fruit.
Fruit royaal heeft een prijs van € 10,00 en bevat elke week drie soorten fruit.
Voorbeelden:
Zomer/herfstZomer/herfst royaalZomer/herfst Nederlands
1 kg appel collina1,3 kg appel collina1,4 kg appel rode alkmene
600 gr nectarine800 gr nectarine500 gr pruim
500 gr druiven500 gr druiven
WinterWinter royaalWinter Nederlands
1,2 kg appel santana1,3 kg appel santana1,1 kg appel autento
850 gr peer concorde1,1 kg peer concorde1,1 kg appel topaz
500 gr clementines700 gr clementines1 kg peer concorde

Combi-pakket

het groente-fruitpakket voor het kleine huishouden.

De basis van het pakket vormen groente (in kleine porties) aangevuld met twee soorten fruit. Het pakket bevat elke week drie hoofdgroenten, aangevuld met een of twee bijgroente, een bladgewas en het fruit.Voor het combi pakket klein zijn dit slechts twee hoofdgroente, een bijgroente, een bladgewas en het fruit. De keuze van de groente en het fruit volgt door het jaar heen het seizoen.

Combi 1‑persoon (klein groente/fruitpakket) heeft een prijs van € 9,00 en bevat elke week vier soorten groenten & twee soorten fruit.
Combi (groente/fruitpakket) heeft een prijs van € 12,00 en bevat elke week vijf of zes soorten groenten & twee soorten fruit.
Voorbeelden:
Zomer combiWinter combiZomer combi 1-persooon
300 gr sperzieboon500 gr rode biet300 gr spekboon & 2 knolvenkel
200 gr courgette350 gr witlof250 gr tomaat & eikebladsla rood
1 bos bospeen1 stuks savooie kool+ 4 handappels, 2 nectarine
300 gr tomaat1 stuks mangold
1 krop sla250 gr aardpeerWinter combi 1-persoon
1 bosje basilicum100 gr veldsla350 gr spruiten & spitskool klein
400 gr peen,
5 stuks handappels (500 gr)6 stuks handappels100 gr winterpostelein
7 stuks pruim (300 gr)4 stuks sinaasappels+ 4 handappels, 3 peren

Aardappelen en uien

Met de levering van uw groente en/of fruit kunt u ook aardappelen of uien mee laten ko- men. De aardappelen worden geleverd in zakken van 2,5 kg., de uien in zakken van 1,5 kg. Voor de aardappelen is er de keuze uit kruimige of vastkokende aardappelen.

Voor zowel de aardappelen als de uien geldt dat gekozen kan worden voor een wekelijks, 2,3 of 4-wekelijks ritme van levering.

Wanneer u een abonnement heeft en er voor u weer uien en/of aardappelen zijn, wordt dit netjes onder u naam op de afhaallijst vermeldt. Voor zowel aardappelen als uien geldt een dagprijs, deze varieert gedurende het seizoen.

Waar vindt u onze pakketten?

Hoe het werkt

Onze groenten haalt u niet in een winkel, maar bij een afhaaladres. Dit is doorgaans bij een woonadres. Mensen die ons een warm hart toedragen en zo hun steentje bij willen dragen aan de Hooge Kamp.

De groenten worden daar wekelijks op een afgesproken plaats neergezet. Voor Apeldoorn is dit op vrijdagochtend en voor Arnhem op zaterdagochtend. Ieder afhaaladres heeft haar eigen situatie. Het is voor de mensen daar heel plezierig dat u zich even voorstelt als u de eerste keer groente haalt. U bent daar een beetje te gast.

De groente wordt aangekondigd met een meelever per e-mail. Een briefje met verhalen over de groenten, de wijze van bereiden en wisselende recepten als steuntje of inspiratiebron. En een wekelijks bericht van ons bedrijf. Hierin vermelden wij de herkomst van de producten en staan praktische mededelingen rondom de abonnementen. Daarnaast is deze gevuld met wetenswaardigheden rond het werken op de tuinderij.

Naast de groente of het fruit is er nog een belangrijk punt, de afstreeplijst. Op de afstreeplijst staat uw naam, met daaronder de spullen die voor u zijn gebracht. Neemt u alstublieft het goede mee, en zet een teken op de lijst dat u bent geweest. Dat is handig als er spullen blijven liggen.

Dan is het zo ver dat u uw spullen mee kunt nemen. Gebruikt u daarvoor alstublieft uw eigen spullen. De groene kisten kosten veel geld en hebben wij hard nodig om u van groente te voorzien. Mocht er iets niet kloppen dan is ons verzoek daarover een e-mail te sturen (info@hoogekamp.nl) of met het bedrijf te bellen (055-323 1809). Het antwoordapparaat wordt na de bezorgronde geregeld afgeluisterd. Meestal lukt het ons om in dat weekend de fout te herstellen, anders doen we dat bij de volgende levering.

Inschrijven meelever

Vul onderstaande in en krijg ons nieuws iedere week in je mailbox.

E-mailadres:
Voornaam:
Achternaam:
biodyn logo
biodyn logo
bdgrondbeheer logo
Logo